‘Iedereen die graag fietst, moet kunnen fietsen’: dat is de filosofie van Jan en Henk van den Borne van de in E-bikes gespecialiseerde fietsenwinkel. Bladel is ‘the place to be’, als het om nieuwe én gebruikte E-bikes gaat. Direct uit voorraad leverbaar en tegen zéér scherpe prijzen koop je bij deze fietsenwinkel in Bladel een betrouwbare kwaliteitsfiets waar je járen fietsplezier aan kunt beleven.

Kijken, kopen, klaar

Bij onze fietsenwinkel in Bladel is altijd een groot assortiment nieuwe, gebruikte en outlet E-bikes in de showroom aanwezig.  Het voordeel? Na aankoop fiets je meteen de winkel uit. Geen lange levertijden of wachten tot de fiets rijklaar is. Kijken, kopen, klaar! Wij kopen door het hele land tweedehands E-bikes in, kijken deze helemaal na en bieden ze in onze showroom aan tegen zeer scherpe prijzen. Bij gerenommeerde fietsenwinkels en leveranciers kopen wij de ‘overjarige’ modellen van A-merken in en bieden deze als outlet aan. Alleen de details van de ontwerpen veranderen elk jaar maar de kwaliteit blijft hetzelfde: gewoon goed, daar staan wij voor!

Voordeel bij Kempen E-bikes

De aanschaf van een nieuwe elektrische fiets van een gerenommeerd A-merk, kan een forse investering zijn. Wie een iets beperkter budget heeft kan een tweedehands E-bike overwegen. Wij hebben een ruime sortering kwalitatief uitstekende gebruikte E-Bikes. Soms zelfs voor de helft of een derde van de nieuwprijs van een A-merkfiets. Helemaal nagekeken en met volledige garantie op de fiets én de accu, zodat je jaren plezier hebt van je fiets. Kijk hier naar ons aanbod of kom langs in onze fietsenwinkel in Bladel voor een proefrit en persoonlijke informatie over de fiets die bij jou past.

Duitse degelijkheid

Als je een nieuwe E-bike overweegt, kun je kiezen voor een goed alternatief op de bekende – dure – A-merken. Wij hebben een ruim aanbod aan Duitse kwaliteitsfietsen, voor een lagere prijs dan de bekende Hollandse merken. De fietsen van Victoria staan al meer dan 130 jaar garant voor betrouwbaarheid en degelijkheid en dát is wat je zoekt in een E-bike.  Sinds 2020 is Kempen E-bikes in Bladel dealer van dit merk en rijden er veel klanten tevreden rond op hun E-bike.

Lang plezier van je accu met een E-bike van fietsenwinkel Bladel

Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is de accu. Meerdere factoren zijn van invloed op de levensduur van de accu. Het wegdek, veel of weinig schakelen, afstanden, temperatuur en bandenspanning bepalen de inspanning die jouw accu moet leveren. Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je accu langer meegaat? Hou je banden op spanning – tussen de 4 en 5 bar – en je accu geeft veel meer rendement. Nog meer tips? Kom langs in onze showroom in Bladel en wij geven deskundig advies zodat jij in vertrouwen een E-bike bij ons koopt.

Ruime keuze

Waar let je op bij de aanschaf van een E-bike? Uiteraard moet je nadenken over het doel van de fiets. Ga je lekker lange afstanden fietsen, kies dan voor een accu met een grote actieradius. Liever korte stukjes in de buurt? Dan kun je voor een eenvoudiger uitvoering kiezen. De maat van het frame is van belang, een fiets moet passen. Ons ruime aanbod dames- en herenfietsen in diverse uitvoeringen en kleuren geven je keuze genoeg. Eén ding kun je bij Kempen E-bikes in Bladel niet kiezen: de kwaliteit want die is uitstekend. Welke E-bike je ook kiest, nieuw, tweedehands of outlet: wij garanderen fietsplezier.

Test je voorkeur in Bladel | Fietsenwinkel Kempen E-bikes

Kies altijd een fiets die bij je past. Het grote voordeel van onze fietsenwinkel in Bladel is dat we een toegankelijke showroom hebben en je élke fiets kunt uitproberen. De plaatsing van de motor heeft invloed op jouw fietsplezier. Het is een kwestie van uitproberen wat je voorkeur heeft. Dan kan bij ons in de fietsenwinkel. Bladel ligt in een regio, waar je prachtige fietstochten kunt maken. En het is natuurlijk de plek waar je naartoe gaat voor je volgende E-bike.

Klik hier voor ons volledige aanbod of kom langs in onze fietsenwinkel in Bladel, Markt 17.