Victoria E-bike / Electrische fiets

De fietsen van Victoria staan voor 134 jaar Duitse degelijkheid. Al in 1886 werden de eerste fietsen van dit merk verkocht in Duitsland. Sindsdien doen ze er alles aan om hoogwaardige en betaalbare fiets te leveren. Bij Used E-bikes zijn we overtuigd van de kwaliteit van dit merk. Je krijgt Duitse kwaliteit van een A-merk tegen een echte Hollandse prijs.

Used E-bike in Bladel is sinds 2020 dealer van dit merk. We hebben altijd een grote voorraad beschikbaar zodat we ook voor jou de juiste fiets hebben. Je kunt direct na je aankoop wegrijden op je nieuwe fiets!

Victoria E-bike Electrische fiets

De geschiedenis van Victoria

Victoria fietsen zijn in Nederland nog niet zo bekend maar het merk heeft al een lange historie. De eerste fietsen werden dus gemaakt in 1886 en kwamen uit de fabriek van Max Frankenburger en Max Ottenstein. Dit waren niet de fietsen die we nu kennen maar de zogenaamde hoge bi’s. Dit zijn de bekende fietsen met een hoog voorwiel en een heel klein achterwiel. Deze worden ook wel daalder-dubbeltje genoemd en zijn nu alleen nog te bewonderen in musea.

Kwaliteit van een Victoria E-bike

Zoals het de Duitsers betaamd hebben ze nog altijd kwaliteit voorop staan anno 2021. Het merk is duurzaam en kent een hoge afwerking en een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. De producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en materialen. Ze gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van de fietsen. Daardoor bieden wij jou een lange levensduur en betrouwbaarheid.

 Victoria maakt gebruik van de volgende onderdelen:

  • Bosch middenmoter of Shimano middenmotor
  • Magura hydraulisch remsysteem of Shimano schijfremmen
  • Nexus versnellingsysteem
  • Anti lekbanden

Reviews en tests

Diverse instanties hebben de Victoria fietsen onderworpen aan een test. De elektrische fietsen van dit merk onderscheiden zich al jaren in verschillende online reviews en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding.

Dealer in Bladel (Brabant)

Je kunt de e-bikes van Victoria komen bekijken en testen in onze showroom in Bladel. Ook kan je online de modellen bekijken. Klik hier voor het gehele assortiment. We hebben altijd een goedkoop alternatief op voorraad.