Tweedehands Flyer elektrische fiets

Flyer is van origine een degelijk Zwitsers merk. Ze zijn sinds 1996 pionier op het gebied van elektrische fietsen. Dit Zwitserse merk is formeel van de fabrikant Biketec AG. Deze fietsspecialist van e-bikes heeft innovatie en degelijkheid hoog in het vaandel staan. In het thuisland is Flyer al erg populair maar langzaam zien we dit merk steeds meer terug.

De collectie van Flyer varieert van zeer compacte e-bikes tot tourfietsen met alle beste onderdelen. Met de innovatieve e-bikes wil Flyer mensen stimuleren om meer te bewegen door klanten een optimale fietservaring te bieden.

Modellen

Flyer heeft veel modellen in het assortiment. Modellen die wij vaak tegenkomen zijn de Flyer Upstreet en de Flyer GoTour. Daarnaast vindt je bij ons vaak de modellen T8, T10, K-street. Ze hebben klassieke elektrische fietsen maar ook pedelec modellen.

Bekijk ons aanbod nieuwe en tweedehands elektrische fietsen van het merk Flyer

Meer over de Upstreet en GoTour

De Upstreet is de elektrische hybride fiets uit het aanbod van Flyer en de GoTour kan gezien worden als stadsfiets.

De Upstreet modellen zijn bedoeld voor het drukkere stadsverkeer. Deze sportieve e-bikes zijn uitgerust met een Panasonic GX middenmotor.  Deze zorgt voor een zeer krachtige aandrijving. Een aantal modellen uit de Upstreet reeks heeft ook een middenmotor van Bosch gekregen.

De GoTour serie is de perfecte e-bike voor lange afstanden. Lekker voor lange tourtochten door de natuur. De topmodellen zijn voorzien van de muisstille Bosch Active Line Plus middenmotoren. De modellen daaronder zijn voorzien van de Panasonic GX aandrijving. Bij de GoTour is er keuze tussen een riem- en kettingaandrijving.

De ervaring van onze klanten zijn erg goed te noemen met deze modellen.

Nieuw of tweedehands

Een nieuwe elektrische Flyer fiets kost al gauw €5000,-. Dat is voor veel mensen een erg grote uitgave. Maar heb je dat wel nodig? Een goede tweedehandse fiets kan voor veel mensen meer dan voldoende zijn.

Wij hebben geconstateerd dat de aankoop van een nieuwe elektrische fiets in veel gevallen prijzig kan uitvallen. Used E-Bikes in Bladel heeft zich daarom dan ook gespecialiseerd in het leveren van betaalbare en goede elektrische fietsen met volledige garantie, ook op de accu. We hebben dan ook altijd fietsen van het merk Flyer op voorraad.

Bij ons koop je altijd een betrouwbare elektrische Flyer fiets met garantie en een eigen servicepunt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met de fietsen van Used E-bikes gaat u altijd zorgeloos op weg. Wij hebben altijd een breed assortiment E-bikes in diverse prijscategorieën.  Wij zijn goedkoper dan een nieuwe fiets bij de dealer en wij zijn ook goedkoper dan de overjarige fietsen die her- en der worden verkocht.

Tweedehands Flyer elektrische fiets