Tweedehands Cortina elektrische fiets

Cortina is opgericht in 1955. Het is een leuk opvallend fietsmerk van Nederlandse bodem. Bij Used E-bikes hebben we geregeld modellen in onze voorraad. Graag vertellen we je alles over deze fiets

Een elektrische fiets is echt superhandig, zeker als je lange einden moet gaan fietsen. Je hebt constante ondersteuning en je kan een stukje sneller dan een normale fiets. Daarbij komt dat het fietsen tegen de wind in een stuk eenvoudiger is met een elektrische fiets. Een nieuwe Cortina elektrische fiets is niet heel goedkoop. Daarom kun je nu ook een tweedehands Cortina elektrische fiets kopen, het is namelijk zo dat er tegenwoordig vaak een elektrische fiets ingeruild wordt. Voor iemand met een wat lager budget wordt op deze manier een elektrische fiets fietsen een stuk aantrekkelijker. We gaan je alles vertellen wat je moet weten over de tweedehands Cortina elektrische fiets.

Een nieuwe of tweedehands elektrische fiets

We weten allemaal dat een nieuwe elektrische fiets best aan de prijzige kant is, je betaald al gauw een paar duizend euro. Had jij al eens gedacht aan een tweedehands elektrische fiets? Een tweedehands elektrische fiets is in de meeste gevallen prima als jij deze aanschaft Used E-bikes. Je geeft de elektrische fiets een nieuw leven en jij beleeft nog jaren fiets plezier. Met de tweedehands Cortina elektrische fiets ga je niet alleen naar je werk, ook maak je hier leuke fietstochten mee. Een voordeel van een tweedehands Cortina is dat je deze voor zeker de helft minder aan kunt schaffen, op deze manier wordt het fietsen wel heel erg interessant toch?

Cortina is een mooi merk

Cortina bestaat al heel erg lang. De fietsen hebben een mooie uitstraling, hebben mooie kleuren en hebben allemaal een zeer stevig frame. De modellen van Cortina zijn eindeloos, zo ook de mogelijkheden die een Cortina elektrische fiets te bieden heeft. Met een tweedehands Cortina kom jij dan ook goed voor de dag. Je mag echt gezien worden. Een ander bijkomend voordeel is dat de fietsen ook nog eens een prettig fiets comfort bieden. Wel handig om even op de specificaties van de tweedehands elektrische Cortina fiets te letten, zodat je niet zomaar een fiets aanschaft.

Verschillende modellen

Cortina heeft inmiddels zeker vijf verschillende elektrische fietsen op de markt gebracht. Allen beschikken ze over hun eigen voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een fiets met een voorwielmotor te hebben, maar ook kun je een Cortina e-bike verkrijgen met een middenmoter. Dan hebben we het nog niet gehad over de actieradius. Deze verschillen per fiets, maar het heeft vooral te maken met de accu. Hoe sterker de accu is, hoe meer kilometers jij zou kunnen maken. Het is handig om te kijken wat je graag zou willen met de fiets. Voor korte afstanden kun je best een minder krachtige accu hebben, maar als jij van plan bent grotere tochten te maken op de fiets dan is een sterkere accu aan te raden. Met een tweedehands Cortina elektrische fiets weet jij precies waar jij aan toe bent.

De volgende modellen hebben wij geregeld op voorraad

  • Cortina U4 transporter
  • Cortina E Como
Tweedehands Cortina elektrische fiets