Tweedehands Batavus elektrische fiets

Batavus is een Nederlands fietsenmerk, welke in het verleden ook bromfietsen en motorfietsen produceerde maar tegenwoordig voornamelijk is gericht op elektrische fietsen. Het moederbedrijf is gevestigd te Heerenveen.  Wil je meer weten over een Tweedehands Batavus elektrische fiets, lees dan snel verder.

Het merk Batavus werd in 1904 te Heerenveen opgericht door Andries Gaastra en zijn vrouw Dientje als Rijwiel- en Motorenfabriek A. Gaastra, en werd later Batavus NV Rijwiel & Motorenfabriek, en Batavus Intercycle B.V. (1932-1986).

Prijzen

In 2001 werd de vakantiefiets de Batavus M’Pact gekroond tot ‘Fiets van het Jaar’. In 2007 haalde Batavus wederom een grote prijs binnen. Tijdens de FietsVAK 2007 in het Autotron te Rosmalen werd de Batavus Adagio NuVinci uitgeroepen tot ‘Fiets van het Jaar 2007’. De Adagio NuVinci kreeg deze prijs met name door twee innovaties: een traploze versnellingsnaaf en het geïntegreerde achterslot. Beide onderdelen hebben tevens een Innovation Award gewonnen.

Op de FietsVAK van 2013 werd de Batavus San Remo uitgeroepen tot ‘Fiets van het Jaar’. In 2015 is de Batavus Zonar uitgeroepen tot ‘Fiets van het Jaar’.

E-bikes

Batavus is dus een zeer betrouwbaar Nederlands merk welke al jaren fietsen produceert. De laatste jaren is de focus steeds meer verlegd naar elektrische fietsen omdat wij als Nederlanders daar nou eenmaal naar vragen.

Enkele bekende modellen zijn:

  • Batavus Intermezzo
  • Batavus Quip E-go® Extra Cargo
  • Batavus Finez E-go
  • Batavus Dinsdag E-go
  • Batavus PACKD E-go

Elektrisch fietsen kan iedereen

Ben je geïnteresseerd in een elektrische fiets, en kom je bij het zoeken allemaal technische zaken tegen in de beschrijving zoals het type motor, het aantal wattuur van de accu of zaken over het onderhoud? Dan ben je bij Batavus aan het juiste adres. Ze maken al jaren erg goede fietsen die betrouwbaar in elkaar zijn gezet. Je hebt keuze uit verschillende modellen maar je kiest nooit een slechte fiets. Elektrisch fietsen is eigenlijk heel simpel, ook voor jou! Wij hebben daarom ook altijd een aantal tweedehands elektrische fietsen van dit merk op voorraad.

Breng eens een bezoek aan onze showroom

Kom eens gezellig langs in Bladel. We hebben altijd een ruime voorraad van tweedehands elektrische fietsen in de showroom staan. Het maken van een proefrit is geen probleem.

Onze fietsen worden door onze service afdeling helemaal gecontroleerd en wij bieden op alle fietsen volledige garantie (ook op de accu) zodat je zeker weet dat je een goede fiets koopt. De prijzen voor onze tweedehands Batavus fietsen beginnen al bij €599,-. Dat is een fractie van de nieuwprijs.

Tweedehands Batavus elektrische fiets kopen bij Used E-bikes