Als filosofie gebruiken de broers Jan en Henk van den Borne de slogan: ‘Iedereen die wil fietsen, moet kunnen fietsen’. Dat is de reden dat we een breed aanbod hebben in gebruikte, nieuwe en outlet elektrische fietsen. Voor ieder budget, met volledige garantie op jarenlang fietsplezier en volgens het principe: kijken, kopen, klaar. Je rijdt zo de showroom uit vanuit de fietsenwinkel. Hapert ligt dichtbij Bladel, waar Kempen E-bikes gevestigd is.

Ruim aanbod bij onze fietsenwinkel | Hapert en omgeving

In keurige rijen staan de fietsen opgesteld in de showroom van Kempen E-bikes in Bladel. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn rijklaar en kunnen meteen met de klant mee. Lange levertijden kennen we niet bij onze fietsenwinkel. Hapert is te bereiken binnen een paar minuten na aankoop. Een groot assortiment gebruikte, nieuwe en outlet E-bikes staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Wij kopen door het hele land partijen fietsen in: inruil van gebruikte E-bikes en overjarige modellen van bekende A-merken. Prima fietsen, die alleen veranderd zijn op detail maar die in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor de weg.

Voor ieder budget bestaat een E-bike

Kempen E-bikes, dé fietsenwinkel uit de omgeving van Hapert, heeft E-bikes voor ieder budget. Een nieuwe of outlet betekent soms een flinke investering maar daar heeft Kempen E-bikes de oplossing voor. Door het hele land worden gebruikte – ingeruilde – E-bikes ingekocht, nagekeken, zo nodig hersteld en rijklaar gemaakt. De accu wordt gereviseerd om jaren mee te kunnen. Gegarandeerd fietsplezier. Kijk naar ons aanbod of kom langs in onze fietsenwinkel in de omgeving van Hapert.

Topkwaliteit nieuwe Duitse E-bikes

Nieuwe E-bikes zijn in alle prijsklassen te koop, van dure A-merken tot de veel voordeligere – maar kwalitatief precies even goede – Duitse merken. ‘Deutsche gründlichkeit’ is niet voor niets een begrip. Wij hebben Duitse fietsen van onder andere ‘Victoria’, waar Kempen E-bikes sinds 2020 officieel dealer van is. Fietsen van Victoria staan al meer dan 130 jaar voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Laat je overtuigen bij Kempen E-bikes. De fietsenwinkel waar Hapert warm voor loopt.

Tips voor langdurig accu-plezier bij Kempen E-bikes

De accu is het belangrijkste onderdeel van een E-bike. Wist je dat je bij Kempen E-bikes terecht kunt voor revisie van je batterij? Wij garanderen dat elke accu in onze fietsen lang meegaat. Je kunt zelf zorgen voor een langere levensduur van je accu. Door deze niet op te laden bij temperaturen van minder dan 5 graden of de bandenspanning niet te laag te laten worden. Verder zijn weersomstandigheden, afstanden, schakelen en het wegdek van invloed op de levensduur van je accu. Meer weten? Loop gerust eens binnen voor meer informatie bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Hapert.

Kies de fiets die bij jou past in onze fietsenwinkel | Hapert en omgeving

Een E-bike moet bij je passen. Dat geldt voor de framemaat maar zeker ook voor het doel waarvoor je de fietst koopt. Wil je ‘m voor dagelijks gebruik van en naar je werk of ga je af en toe een fietstochtje maken? Laat je bij Kempen E-bikes goed informeren om tot een juiste keuze te komen voor jouw nieuwe – of gebruikte – E-bike. Wij zijn ervan overtuigd dat ook voor jou de perfecte elektrische fiets bij ons in de showroom staat. Bij Kempen E-bikes kun je elke fiets uitproberen tijdens een proefritje. Zo ontdek je welke fiets bij jou past en wat je voorkeur heeft.

Praktische informatie

Om ons aanbod te zien kun je hier klikken of kom je naar de showroom van onze fietsenwinkel in de nabije omgeving van Hapert. Klik hier voor onze openingstijden!
Markt 17, Bladel, 0497-229 050