Kempen E-bikes | Dé E-bike fietsenwinkel van Eersel en omgeving

‘Wil je fietsen, dan moet je kunnen fietsen’, dat is het uitgangspunt van Jan en Henk van den Borne van Kempen E-bikes uit de omgeving van Eersel. Hun grote aanbod nieuwe, gebruikte en outlet E-bikes is ongekend; voor ieder budget is er wel een fiets te koop. Het principe is eenvoudig: kijken, kopen, klaar. Je rijdt zó weg op je nieuwe fiets. De winkel is gevestigd in Bladel, op slechts 10 km van Eersel. De moeite waard om een kijkje te nemen in de showroom van Kempen E-bikes.

Ruim aanbod in de fietsenwinkel | Eersel en omgeving

Lange levertijd past niet in het straatje van Kempen E-bikes. Zie je in de showroom de fiets die je wilt, heb je een proefrit gemaakt en bevalt de fiets? Dan neem je ‘m meteen mee na het afrekenen. Alle fietsen in de fietsenwinkel in de nabije omgeving van Eersel, zijn rijklaar en ready to go. Alle fietsen zijn van topkwaliteit. De gebruikte E-bikes zijn nagekeken en gereviseerd en worden met complete garantie aangeboden.

Een E-bike voor elk budget

Over een nieuwe E-bike wil je even nadenken want het is een investering. Dat snappen we bij Kempen E-bikes maar al te goed. Daarom hebben we een ruim aanbod in nieuwe fietsen van Duitse A-kwaliteit, gebruikte fietsen die we inkopen bij fietsenwinkels en veel outlet van leveranciers van alle Nederlandse A-merken. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten die niet voor niets naar een fietsenwinkel in de omgeving van Eersel komen. Service schrijven wij met hoofdletters; daarom is er altijd een goede reden om naar de showroom in Bladel te gaan. Prima advies én een goede fiets; meer wil je niet.

kempen e-bikes-betaalbare elektrische fietsen

Langdurig plezier van de accu: vindt tips bij Kempen E-bikes

Een E-bike moet passen; dat geldt voor de maatvoering maar zeker ook voor de plaatsing van de accu. Door het ruime aanbod in de fietsenwinkel van Eersel en omgeving, vind je altijd een E-bike die bij je past. Een proefrit is altijd mogelijk. Over accu’s gesproken: bij ons vind je tips hoe je zo lang mogelijk met je accu kunt doen. Bijvoorbeeld door deze niet op te laden in een te koude omgeving, de bandenspanning van de fiets hoog te houden en niet te snel door te schakelen naar een hogere ondersteuning. Meer tips nodig? Loop gerust eens binnen in onze fietsenwinkel in de nabije omgeving van Eersel.

Duitse fietsen in onze fietsenwinkel

Eersel kent vele mooie fietsroutes, de hele Kempen ligt er vol mee. Alle reden om een fiets te kopen waar je jaren plezier van hebt. Al eens gedacht aan een fiets van Duitse origine? Op het gebied van kwaliteit doen ze niet onder voor hun Nederlandse concullega’s, alleen op prijs onderscheiden ze zich sterk. Duitse kwaliteit voor een vriendelijke prijs, zeer zeker de overweging waard. Het merk ‘Victoria’ kent modellen in alle varianten; er zit altijd een fiets voor je bij. Kempen E-bikes is sinds 2020 officieel dealer van dit Duitse topmerk. Veel fietsliefhebbers hebben inmiddels ervaren dat er een goede E-bike voor een schappelijke prijs te koop is.

Contact

Loop vrijblijvend binnen in de showroom aan de Markt 17 in Bladel. De fietsenwinkel waar Eersel ook enthousiast over is. Klik hier voor de openingstijden. Telefonisch bereikbaar op 0497-229 050.