Je zoekt jarenlang fietsplezier en een betrouwbaar adres waar je voor een nieuwe of gebruikte E-bike terecht kunt. Zoek niet verder, je kwam niet voor niets op deze website terecht. De broers Jan en Henk staan garant voor een prima E-bike in nieuwe staat of in een perfect tweedehands model. Voor jouw nieuwe elektrische fiets ben je welkom in onze fietsenwinkel in de omgeving van Netersel. Want ‘iedereen die graag fietst, moet kunnen fietsen’, is de stellige overtuiging van Kempen E-bikes.

Direct fietsplezier bij onze fietsenwinkel | Netersel en omgeving

Of je nu zoekt naar een nieuwe E-bike of een in perfecte staat verkerende tweedehands E-bike, bij Kempen E-bikes ben je aan het juiste adres. Een zeer ruim assortiment, waar altijd iets voor je bij zit. Het grote voordeel van onze winkel: je stapt meteen op en het fietsplezier kan beginnen. Alle E-bikes in onze showroom zijn ‘ready to ride’, klaar voor jarenlang fietsplezier. Kom langs in onze fietsenwinkel in de nabije omgeving van Netersel.

Betrouwbare A-merken, Duits en Nederlands

Wij kopen overjarige modellen in van gerenommeerde Nederlandse A-merken en bieden deze aan tegen zeer scherpe prijzen. Nieuwe fietsen van onder andere het zeer betrouwbare en degelijke Duitse merk Victoria zijn bij ons te koop. In kwaliteit niet te onderscheiden van de Nederlandse E-bikes maar voor een veel voordeligere prijs. Al meer dan 130 jaar is Victoria een begrip op de Duitse fietsenmarkt. Sinds 2020 mag Kempen E-bikes zich officieel dealer noemen van dit oersterke merk en dat dragen we met trots uit in onze fietsenwinkel in de omgeving van Netersel.

Perfecte tweedehands E-bikes

Voor mensen met een iets beperkter budget is het rijden op een E-bike ook gewoon toegankelijk. Wij kopen door het hele land tweedehands E-bikes in bij fietsenzaken. We kijken ze na, knappen ze op en zetten ze voor zéér scherpe prijzen in onze showroom. Soms kosten ze slechts de helft of een derde van de nieuwprijs. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken: die is goed, daar kun je van op aan. Kom langs in onze fietsenwinkel in Bladel, nabij Netersel of bekijk ons aanbod hier.

Tips voor langdurig plezier van de accu door fietsenwinkel Netersel en omgeving

Een goede E-bike herken je aan zijn accu. Die moet lang meegaan want je wilt natuurlijk lange fietstochten kunnen maken. Door diverse oorzaken kan een accu verslijten: veel schakelen, hellend wegdek, weersomstandigheden, bandenspanning en temperatuur. Wij adviseren in ieder geval de bandenspanning tussen de 4-5 bar te houden en de accu niet op te laden in een ruimte die kouder is dan 5 graden. Voor meer informatie over hoe je zo lang mogelijk plezier hebt van je accu, staan we je graag te woord in onze fietsenwinkel. Netersel bereik je binnen een paar minuten vanuit Bladel, waar Kempen E-bikes is gevestigd.

Keuze genoeg bij Kempen E-bikes

Wij staan je graag bij als het gaat om goed advies bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte E-bike. Je lichaamslengte is van belang voor de keuze van de juiste maat fiets. Wij hebben fietsen in verschillende framematen en uitvoeringen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur of de motor in het voor-, achterwiel of midden in het frame zit. Bij ons kun je alle modellen uitproberen tijdens een proefrit. Kies je kleur, het model van je voorkeur, de actieradius van de accu en de fiets waar jij nog jaren plezier van gaat hebben. Je bent van harte welkom bij de ruimst gesorteerde fietsenwinkel van Netersel en omgeving.

Praktische informatie van onze fietsenwinkel | Netersel en omgeving

Onze medewerkers staan graag voor je klaar in onze showroom en werkplaats op de Markt 17, in Bladel. Klik hier voor onze openingstijden en hier voor ons aanbod in nieuwe, gebruikte en outlet E-bikes. Kempen E-bikes is een uitstekende optie als je zoekt naar een fietsenwinkel in Netersel en omgeving.